Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

216 70 01 939      6945312234      info@orliasis.gr

Αγωνιστών Στρατοπέδου 60, 12461, Χαϊδάρι

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (ΜD)

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD, MSc)

Μετεκπαιδευθείς στο Academic Medical Centre, Άμστερνταμ (Ολλανδία)

ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ


(Σύμφωνα με Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας)

  1. Πριν την προσέλευση σας ενημερώστε τον ιατρό για συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, δύσπνοια. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει πρώτα να γίνει επικοινωνία και με τον ΕΟΔΥ ώστε να επιτραπεί η έξοδος από το σπίτι.

 

  1. Μη προσέρχεστε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού. Καλέστε τον ιατρό πριν μπείτε στο χώρο του ιατρείου ώστε να μην υπάρχει άλλος ασθενής στην αναμονή και συγχρωτισμός.

 

  1. Προσέρχεστε μόνοι σας ή μόνο με έναν συνοδό αν ο ασθενής είναι παιδί ή άτομο που χρήζει βοήθειας.

 

  1. Κατά την είσοδό σας στο ιατρείο φορέστε μάσκα, πλύνετε σχολαστικά τα χέρια σας με το ειδικό αντιμικροβιακό σαπούνι στο WC, βάλτε αντισηπτικό που θα βρείτε στην υποδοχή και περιορίστε τις επαφές των χεριών με αντικείμενα στο χώρο.

 

  1. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία κατά την έξοδό σας.

 

  1. Για λόγους υγιεινή συνιστάται η μικρή παραμονή στο ιατρείο. Ως αποτέλεσμα η εξέταση θα γίνεται τόσο σύντομα όσο δεν επηρεάζεται η ποιότητα της . Επιπλέον όση ώρα δεν εξετάζεσθε κρατήστε απόσταση από τον ιατρό ή την γραμματέα >1,5m.

 

  1. Υπενθυμίζεται η ανάγκη να έχετε μαζί σας βεβαίωση τύπου Β με λόγο 1, η οποία διατίθεται και στο ιατρείο ή αποστολή sms στο 13033 τον αριθμό 1 ΚΕΝΟ ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας

 

Λίγα λόγια για τον ιατρό:

«Ο Λευτέρης Μαργαρίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Το 1997 πέτυχε στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2003. Το 2005 ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας και στο κέντρο υγείας Λιδορικίου. Το 2006 εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας ενώ το 2007 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο στρατό ξηράς.

Το 2008 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Ωτορινολαρυγγολογία - Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το 2009 συνέχισε στην Α’ ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του το 2012. Το 2011 μετεκπαιδεύτηκε στην Ρινολογία - Χειρουργική ρινός στο ακαδημαϊκό ιατρικό κέντρο (AMC) του Άμστερνταμ στην Ολλανδία Το 2009 έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα και το 2010 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά, πλήθος ανακοινώσεων σε ξένα και ελληνικά συνέδρια ενώ έχει συμμετάσχει σε συγγραφή βιβλίων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο την Αλλεργική ρινίτιδα Η έρευνα του καλύπτει μεγάλο πεδίο της Ωτορινολαρυγγολογίας και κυρίως ρινολογία, χειρουργική ρινός-παραρρινίων, διαταραχές ζάλης, φωνής, βαρηκοΐα και παιδο-ΩΡΛ προβλήματα.»

by site4doctor and MyMedical