Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

216 70 01 939      6945312234      info@orliasis.gr

Αγωνιστών Στρατοπέδου 60, 12461, Χαϊδάρι

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Β. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (ΜD)

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD, MSc)

Μετεκπαιδευθείς στο Academic Medical Centre, Άμστερνταμ (Ολλανδία)

COVID 19-ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ


COVID 19-ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

(Σύμφωνα με Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας)

  1. Για την είσοδο σας στο ιατρείο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εφαρμογή μάσκας. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ενημερώστε τον ιατρό πριν την προσέλευσή σας.

 

  1. Μη προσέρχεστε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού. Καλέστε τον ιατρό πριν μπείτε στο χώρο του ιατρείου ώστε να μην υπάρχει άλλος ασθενής στην αναμονή και συγχρωτισμός.

 

  1. Προσέρχεστε μόνοι σας ή μόνο με έναν συνοδό αν ο ασθενής είναι παιδί ή άτομο που χρήζει βοήθειας.

 

  1. Βεβαιωθείτε πριν την προσέλευση σας ότι έχετε ενημερώσει τον ιατρό για συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, δύσπνοια και έχετε λάβει τις σωστές οδηγίες

(κατά την είσοδό σας θα θερμομετρηθείτε)

 

  1. Κατά την είσοδό σας στο ιατρείο πλύνετε σχολαστικά τα χέρια σας με το ειδικό αντιμικροβιακό σαπούνι στο WC ή/και βάλτε αντισηπτικό που θα βρείτε στην υποδοχή.

 

  1. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία κατά την έξοδό σας.

 

  1. Όση ώρα δεν εξετάζεσθε κρατήστε απόσταση από τον ιατρό ή την γραμματέα >1,5m. και περιορίστε τις επαφές των χεριών με αντικείμενα στο χώρο.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας

Λίγα λόγια για τον ιατρό:

«Ο Λευτέρης Μαργαρίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Το 1997 πέτυχε στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2003. Το 2005 ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας και στο κέντρο υγείας Λιδορικίου. Το 2006 εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας ενώ το 2007 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο στρατό ξηράς.

Το 2008 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Ωτορινολαρυγγολογία - Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το 2009 συνέχισε στην Α’ ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του το 2012. Το 2011 μετεκπαιδεύτηκε στην Ρινολογία - Χειρουργική ρινός στο ακαδημαϊκό ιατρικό κέντρο (AMC) του Άμστερνταμ στην Ολλανδία Το 2009 έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα και το 2010 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά, πλήθος ανακοινώσεων σε ξένα και ελληνικά συνέδρια ενώ έχει συμμετάσχει σε συγγραφή βιβλίων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο την Αλλεργική ρινίτιδα Η έρευνα του καλύπτει μεγάλο πεδίο της Ωτορινολαρυγγολογίας και κυρίως ρινολογία, χειρουργική ρινός-παραρρινίων, διαταραχές ζάλης, φωνής, βαρηκοΐα και παιδο-ΩΡΛ προβλήματα.»

by site4doctor and MyMedical